среда, 9. март 2011.

Single

Copa Libertadores
Thursday 01:45h
Guarani-Estudiantes
Tip: X-2
Odds: 4.50
Stake: 5/10


H.T. 1:0; F.T. 1:2

Нема коментара:

Постави коментар